De basis voor een passende uitvaart

Bij een overlijden maken we onderscheid tussen een verwacht of onverwacht overlijden. In beide gevallen is het verlies en verdriet even groot, maar in emotioneel en praktisch opzicht zijn er essentiƫle verschillen.

Laat u niks wijsmaken

Nadat een arts het overlijden heeft vastgesteld, volgt er de keuze van afscheid nemen volgens de wet op de lijkbezorging. De keuze voor een uitvaartondernemer hangt tegenwoordig al lang niet meer af van het wel of niet in het bezit zijn van een uitvaartverzekering.Polissen zijn eenvoudig over te nemen door uzelf of met behulp van Uitvaart Groep Nederland.

 

De keuze van een uitvaartondernemer hangt niet af van de verzekering

Tegenwoordig is de belangrijkste vraag: Wil ik zelf de regie of laat ik over aan een uitvaartondernemer? Kies ik een uitvaartondernemer die past bij mijn wensen en budget of wil ik zelf de regie met behulp van bijvoorbeeld de professionals van Uitvaart Groep Nederland?

Bij beide opties wordt u zoveel mogelijk ontzorgd, Laat u dus niks wijsmaken en schakel Uitvaart Groep Nederland gerust in voor eerlijk en volledig onafhankelijk advies.