Een paraplu als het regent.

We zijn er voor iedereen juist op die momenten als het echt nodig is.

UITVAART GROEP NEDERLAND

Een uitvaart voor iedereen!

UITVAARTZORGDESK

De uitvaart catalogus voor consumenten

UITVAARTZORGBUREAU

Onze  locaties voor persoonlijk contact.

We zijn trots op ons werk.

Van rouwzegel tot complete uitvaart.

Wie zijn wij?

Uitvaart Groep Nederland  is een innovatieve, betrokken, en integere dienstverlener voor mensen die te maken hebben of kunnen krijgen met ‘het levenseinde’.

Het verwacht of onverwacht overlijden van een dierbare, iedereen krijgt daar vroeg of laat mee te maken. Zoiets zorgt voor veel emotie en dat in een tijd dat er zoveel geregeld moet worden. De uitvaartbranche is op dit moment sterk aan het veranderen.

Wat doen wij?

Een lage drempel en keuzevrijheid.

Met onze diverse werkmaatschappijen werken we sinds 2017 samen met professionele uitvaartpartners en sterke A merken. Hiermee creëren we een platform voor consumenten om geheel zelfstandig en zonder tussenkomst van een uitvaartondernemer, een uitvaart te regelen. Met een breed assortiment aan producten en diensten helpen wij je graag. Een uitvaart regelen is helemaal niet zo moeilijk. Wij informeren je en kunnen je van begin tot het eind ondersteunen op de momenten dat jij dat wilt.

 

Onze missie

Onze missie is om nabestaanden keuzevrijheid te geven. Een uitvaart heeft voor ieder mens een andere betekenis Omdat ideeën. gevoelens en herinneringen per mens verschillen. Maar ook persoonlijke smaak, het budget of überhaupt weten wat er allemaal mogelijk is spelen hierin een grote rol.

Daarom bieden we een breed assortiment producten en diensten om je zo veel mogelijk te inspireren. Op deze manier hopen we iedereen een waardig afscheid te kunnen geven waarmee je ondanks de droevige gebeurtenis mooie momenten en herinneringen creëert.

 

Onze kernwaarden

Kwaliteit

Al onze producten diensten moeten van de hoogste kwaliteit zijn, het gaat immers om een laatste afscheid en daar wil je alleen het beste. Sterke A merken ondersteunen hiermee de kwaliteit van onze dienstverlening.

 

Betrouwbaar

Wij zijn een betrouwbare en transparante partner naar onze klanten en leveranciers.

 

Innovatief

Onze wereld is continue in beweging. Nieuwe ontwikkelingen bieden nieuwe mogelijkheden om de beleving van een uitvaart weer net iets mooier en/of beter te maken. Ons streven is om uitvaart gerelateerde producen en diensten toegankelijk te maken voor nabestaanden en partners te helpen een markt te creëren voor hun innovaties. De meldpost van de uitvaartzorgdesk communiceert, plant en registreert.

 

Ethisch en integer

Respect voor de overledene en nabestaanden staat voorop. Ethiek en integriteit staan al in een hoog vaandel in de uitvaartbranche en daar waar mogelijk zullen wij het niet nalaten die standaard verder te verhogen.

 

Maatschappelijk verantwoord

Maatschappelijke verantwoordelijkheid is voor ons tweeledig. Ten eerste is het van belang dat ook de uitvaartbranche zo veel mogelijk rekening houdt met onze planeet. Ten tweede is een uitvaart over het algemeen een grote uitgave waardoor je soms keuzes moet maken. Wij streven naar zo veel mogelijk waarde voor elk budget.

 

Onze visie

Onze visie bestaat uit keuzevrijheid voor de consument. Geen totaalpakket, maar het meest uitgebreide assortiment van producten en diensten. Hierbij betaal je alleen voor de keuzes die je zelf maakt.

 

Hiermee beheerst je niet alleen de kosten, maar maak je de uitvaart ook persoonlijk. Mocht je bij deze zaken hulp nodig hebben dan jan uiteraard altijd op Uitvaart Groep Nederland rekenen.

Wanneer een arts het overlijden van jouw dierbare heeft vastgesteld valt er hierna veel te beslissen in een tijd waarin je je in een emotionele rollercoaster bevindt. Wanneer je er voor kiest om de meeste zaken zelf te regelen, dan ondersteunen wij je hierin. Wij zorgen voor onafhankelijk advies over alle praktische en persoonlijke aspecten en ondersteunen je in de wettelijke verplichtingen.

Hiernaast is het mogelijk om bepaalde essentiële diensten los van elkaar bij ons af te nemen. Direct reserveren van diensten of het melden van een overlijden doet je bij onze "Uitvaart Zorg Desk". Deze zogenoemde meldpost bestaat uit een online webshop, een chat en callcenter en word 24/7 bemant door onze uitvaart professionals.

 

Hilde van der Meer

Algemeen Directeur Uitvaart Groep Nederland.

LEES DE ERVARINGEN...

Van anderen...

caret-down caret-up caret-left caret-right
ARSINIO HULSTEIJN Arnhem

Zo fijn dat ik zelf kon bepalen hoe de uitvaart van mijn moeder zou verlopen.

Echt een uitvinding deze manier van werken!

SIMONE LANGEHOF Heerhugowaard

Wat fijn dat jullie er zo snel waren!

Nadat Anton was verzorgd en opgebaard op bed, hebben we zelf de uitvaart vorm kunnen geven..

JESSICA DE KLEIJ Oss

Geen gedoe met lange gesprekken met een uitvaartverzorger, we konden zelfs de kist op komen halen.

AART GREUTERS Zwolle

Dank je wel Stefan voor je uitstekende hulp bij het afscheid van mijn moeder.

De uitvaart is goed verlopen!

PIETER ARTS Utrecht

Ideaal om geen totaalpakket af te moeten nemen zoals bij de meeste begrafenisondernemers wel het geval is. Prima contact gehad met de mensen van de uitvaartzorgdesk, die alles uitvoerden zoals afgesproken met het grootst mogelijke respect.

De kwaliteit van de dienstverlening is super.