Uitvaarkisten, waden en rieten manden.

Nederland kent een aantal vooraanstaande fabrikanten van uitvaartkisten, waden en tegenwoordig ook rieten manden en baar-planken. Het assortiment in onze catalogus is altijd up to date. Onze professionals kunnen advies uitbrengen over de duurzaamheid, de uitvoering en het gebruik.

Laatste verzorging, opbaring en rouwgoederen.

Waar wij in Nederland ook voorrijden. Onze vriendelijke professionals van zorg en vervoer zijn gewent om zich in te leven in iedere situatie die zich ter plaatse voordoet. Jij hebt zelf de regie, wij ondersteunen je met raad en daad op de achtergrond.

Rouwdrukwerk, beeld en geluid.

Het opstellen en ontwerpen van een rouwkaart, bedankaart of advertentie is een nauwkeurige handeling die met zorg en aandacht moet worden begeleid. De DTP professionals zijn gewend om hiermee om te gaan.

Professionele ondersteuning.

Op ieder onderdeel van de uitvaart. Dat mag je van ons verwachten. Doordat elke professional de verantwoording over zijn of haar eigen specialiteit draagt ben jij verzekerd van een kwalitatief hoogwaardig eindresultaat. Om welk onderdeel van de uitvaart het dat ook mag gaan.