De laatste verzorging.

Intiem afscheid nemen. De laatste keer samen. De laatste verzorging, het kleden en het vertrek van je dierbare uit huis naar een uitvaartcentrum, begraafplaats of crematorium is een persoonlijke en ingrijpende gebeurtenis. Je maakt dit bewust mee door het zelf te regelen.

De boeking bij begraafplaats of crematorium.

Professionele ondersteuning.  Inclusief begeleiding bij  het aanleveren en de invulling van alle wettelijke formaliteiten zoals de aangifte van overlijden, het verlof tot begraven of cremeren, het kistformulier en het registratienummer. 

Persoonlijk rouwvervoer.

En vervoersmiddel dat bij je past. Een voorliefde voor een bepaald merk. het rouwvoertuig in je favoriete kleur, of misschien wel een bakfiets, wel zo duurzaam, Mogelijkheden genoeg. Bekijk ze hier.

De rouwkaart met een afbeelding.

Een rouwkaart is uniek. Persoonlijke afbeeldingen onderstrepen dit. Een schilderij in de woonkamer, je favoriete plek, of de laatste portretfoto. Wij maken de rouwkaart zoals jij hem voor ogen hebt. Van de hoogste kwaliteit!

Een persoonlijke boodschap met troosttextiel.

In samenwerking met mijn laatste deken hebben wij een aantal unieke en exclusieve troostknuffels in ons assortiment opgenomen, een tastbare herinnering na een overlijden. Het unieke aan deze knuffels de personalisatie mogelijkheid binnen een paar dagen.

Een tastbare herinnering.

Voor altijd in je hart. De unieke glas urnen van Duurzaam Gedenken zorgen voor een tastbare herinnering. In een glazen tulp, waxinelicht, of vogel is dat wat je voor altijd in je hart bewaart tastbaar aanwezig.