Wie zijn wij?

Uitvaart Groep Nederland  is een innovatieve, betrokken, en integere dienstverlener voor mensen die te maken hebben of kunnen krijgen met ‘het levenseinde’. Onze pay-off "De laatste zorg als eerste geregeld' staat hierin centraal.

Het verwacht of onverwacht overlijden van een dierbare, iedereen krijgt daar vroeg of laat mee te maken. Zoiets zorgt voor veel emotie en dat in een tijd dat er zoveel geregeld moet worden. De uitvaartbranche is op dit moment sterk aan het veranderen.

 

Wat doen wij?

Bij Uitvaart Groep Nederland weten wij als geen ander wat er allemaal komt kijken bij het organiseren van een passende uitvaart. Op onze website geven wij u vanuit onze praktijkervaring graag een aantal tips om de uitvaart op uw manier en in lijn met de wensen van de overledene te regelen

U bepaalt tegenwoordig zelf hoe u het één en ander in het vat wilt gieten, wat u zelf wilt regelen en wat u aan een professional wenst over te laten. Door bijvoorbeeld de laatste zorg, zoals een thuis-opbaring of  het vervoer van de overledene naar een afscheidshuis of rouwkamer als zelf te regelen ontstaat er een keuzevrijheid over de verdere invulling van de uitvaart.

Hiermee beheerst u niet alleen de kosten, maar maakt u de uitvaart ook persoonlijk. Mocht u bij deze zaken hulp nodig hebben dan kunt u uiteraard altijd op Uitvaart Groep Nederland rekenen. Voor meer informatie of direct regelen van zaken bekijkt u de pagina onze werkwijze.

Wij wensen u heel veel sterkte met het verlies en hopen dat u op onze website de informatie vindt die u zoekt.

 

Hilde van der Meer

Algemeen Directeur Uitvaart Groep Nederland.

LEES DE ERVARINGEN...

Van anderen...

caret-down caret-up caret-left caret-right
ARSINIO HULSTEIJN Arnhem

Zo fijn dat ik zelf kon bepalen hoe de uitvaart van mijn moeder zou verlopen.

Echt een uitvinding deze manier van werken!

SIMONE LANGEHOF Heerhugowaard

Wat fijn dat jullie er zo snel waren!

Nadat Anton was verzorgd en opgebaard op bed, hebben we zelf de uitvaart vorm kunnen geven..

JESSICA DE KLEIJ Oss

Geen gedoe met lange gesprekken met een uitvaartverzorger, we konden zelfs de kist op komen halen.

AART GREUTERS Zwolle

Dank je wel Stefan voor je uitstekende hulp bij het afscheid van mijn moeder.

De uitvaart is goed verlopen!

PIETER ARTS Utrecht

Ideaal om geen totaalpakket af te moeten nemen zoals bij de meeste begrafenisondernemers wel het geval is. Prima contact gehad met de mensen van de uitvaartzorgdesk, die alles uitvoerden zoals afgesproken met het grootst mogelijke respect.

De kwaliteit van de dienstverlening is super.