UGN ROUWVERVOER

DUURZAAM EN PERSOONLIJK

UGN Rouwvervoer is ontstaan in 2019 als onderdeel van Uitvaart Groep Nederland. Duurzaamheid houdt ook ons bezig. Als landelijk opererende uitvaartorganisatie zijn we dagelijks bezig met een efficiënte planning gericht op duurzaamheid. Wat wij niet produceren, hoeven we samen niet te compenseren.

Persoonlijk rouwvervoer kan ook duurzaam zijn. Van witte Tesla tot de bakfiets.

"24 uur per dag bereikbaar voor directe hulp na een overlijden."

Huur eenvoudig en goedkoop een rouwauto in de Uitvaartzorgdesk.

Goedkoop een lijkwagen of rouwwagen huren doe je in de Uitvaartwinkel van Nederland, de Uitvaartzorgdesk. Het is misschien een onderwerp waar je liever niet mee bezig bent. Toch kun je er niet omheen. De dood. We krijgen er vroeg of laat allemaal mee te maken, ook met de daarbij horende uitvaart. Daar komt een hoop bij kijken en er valt veel te regelen.

Liever niet de uitvaart laten regelen door een uitvaartonderneming?. Er is hiervoor een heel goed alternatief. Je regelt het zelf snel, gemakkelijk en goedkoop in de Uitvaartzorgdesk. Want ook de dood en al hetgeen daarbij komt kijken, gaat met haar tijd mee. Bij de Uitvaartzorgdesk staan wij altijd voor je klaar om je vragen te beantwoorden of je met andere zaken te ondersteunen. Wij regelen de uitvaart snel, compleet en geheel naar jouw wensen.

 

Huur een rouwauto bij Uitvaart Groep Nederland

Een rouwauto huren via ons heeft verschillende voordelen. Zo leveren we snel in heel Nederland. We hebben kennis van zaken. Daarnaast kun je bij ons kiezen uit veel merken en modellen, zoals Cadillac Tesla, Rolls-Royce, Fiat, Jeep, Range rover en Mercedes.

 

Waarom zelf een rouwauto huren?

Je kunt natuurlijk de uitvaartonderneming inschakelen voor het huren van een lijkwagen. Zelf een rouwauto huren heeft echter verschillende voordelen. Ten eerste ben je daarmee goedkoper uit. Ten tweede heb je op deze manier veel meer keuze. En dat past bij de hedendaagse wens van veel mensen, om een uitvaart een persoonlijk vorm te geven.

Volgauto en andere soorten auto’s huren

Behalve rouwauto´s staan bij ons ook volgauto´s voor vervoer van zeven personen, rolstoelbussen of gewone personenbussen voor je klaar. Natuurlijk ook van de merken Cadillac of Mercedes. Mochten wij niet aan je wensen kunnen voldoen en heb je je oog op een andere uitvaart- of volgauto laten vallen? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. Met ons netwerk, dat het grootste van Nederland is, lukt het vrijwel altijd om aan je vraag te voldoen. Een lijkwagen huren was nog nooit zo eenvoudig.

Waarom een lijkwagen?

Een begrafenisauto is nodig om een overledene te verplaatsen van a naar b. Je gebruikt zo'n auto, een staatsieauto, voor de laatste rit dus op de dag van de uitvaart. Op de dag van overlijden gebruik je een andere auto, een overbrengauto. Hiermee vervoer je de overledene van plaats overlijden naar plaats opbaring. Een lijkwagen is een statig automobiel voorzien van de meeste luxe onderdelen die je maar op een auto kan zetten. Vroeger deed men dat met koetsen, tegenwoordig dus met auto's.

 

Een begrafenisauto heeft een langere laadruimte waardoor ook langere grafkisten vervoerd kunnen worden. De merken zijn Cadillac, Mercedes en Lincoln zoals je waarschijnlijk al hebt gelezen. Er is ook een mogelijkheid om je eigen auto te gebruiken als rouwauto. Echter moet je dan aan een aantal wettelijke eisen voldoen. Denk aan het vastzetten van de uitvaartkist en aan de toegestane snelheid.

 

Waar kunnen wij jou nog meer bij helpen?

Wij kunnen nog zoveel meer voor je betekenen. Zo regelen wij je aangifte van overlijden of zorgen wij voor (extra) personen die de kist kunnen dragen. Maar ook voor een complete en voordelige uitvaart crematie ben je bij ons aan het juiste adres. Kies uit een groot en gevarieerd aanbod in uitvaartkisten of bestel een van onze andere uitvaartmaterialen.

 

Hulp nodig bij het kiezen van een rouwauto?

Kun je wel wat hulp gebruiken bij het uitzoeken van een rouwauto, dan begrijpen we dat als geen ander. Kom gerust met ons in contact. We helpen je snel en vakkundig. Bij ons kan je zelf een uitvaart regelen. Dit biedt je de mogelijkheid tot maatwerk, maar dan goedkoper. Wil je meer weten over het zelf regelen van een uitvaart, kijk dan rond op onze website. Daarmee maken we het je erg gemakkelijk om alle facetten van een dienst en alles dat daarbij komt kijken zélf te regelen.

 

Overbrengen naar een uitvaartcentrum

Er zijn in Nederland geen wettelijke verplichtingen rondom het vervoer en de verzorging van de overledene. Maar je bent er als nabestaande wel zelf verantwoordelijk voor dat de overledene op de opbaar-en uitvaart-locatie komt. Je mag zelf kiezen hoe je dit regelt. Je kan ook speciaal rouwvervoer inzetten, hiervoor betaal je per rit.

"BEL 085 400 00 23"

Contact

We zijn dag en nacht bereikbaar

Hoofdkantoor

Meander 251
6825 MC Arnhem
Nederland

085 400 00 23 (24/7) bereikbaar

info@uitvaartgroepnederland.nl

Kamer van Koophandel: 86555782

 

    DAG EN NACHT BEREIKBAAR

    MAIL NAAR MELDPOST@UITVAARTZORGDESK.NL OF BEL NAAR 085 400 00 23