De uitvaartverzorging uit handen geven

Hoewel steeds meer mensen het regelen van een uitvaart geheel of grotendeels zelf willen verzorgen is er ook nog een grote groep die dat graag aan uitvaartondernemer overlaat. Zón partij kan u volledig ontzorgen.

Ook als u voor deze optie kiest is het zaak om duidelijk uw wensen aan te geven en kenbaar te maken binnen welk budget de uitvaart geregeld dient te worden. U hoeft zich daarna niet meer druk te maken over allerlei praktische zaken. Zoals het aanschaffen van een kist, het opstellen, drukken, en versturen van rouwkaarten, het opstellen en plaatsen van rouwadvertenties, bestellen van bloemen, reserveren van een kerk, crematorium of andere locatie voor de afscheidsceremonie.

 

Als u kiest voor een uitvaartverzorger hoeft u zich niet druk te maken om de praktische zaken

Overmand door alle schrik en emoties is het regelen van een uitvaart wel het laatste waar u hoofd naar staat en waar men toe in staat is. Groot nadeel is dat in dit soort gevallen niet of nauwelijks duidelijk is wat de wensen van de overledene zijn. Mensen die midden in het leven staan praten immers niet graag over de dood en alles wat daarbij komt kijken. Het is in dat geval aan de ouders, kinderen en/ of partner van de overledene om keuzes te maken voor de opbaring, crematie en of begrafenis.

Dat maakt een onverwacht overlijden vaak extra emotioneel.

Omdat wij uit ervaring weten hoe belangrijk het is dat een uitvaartondernemer goed bij u past, brengt Uitvaart Groep Nederland graag uw persoonlijke wensen en voorkeuren in kaart om u aan de hand daarvan in contact te brengen met één van onze hybride uitvaartverzorgers die daar perfect bij past.

Bij een uitvaart organiseren draait het vooral om het juiste gevoel en een groot wederzijds vertrouwen.