ONZE VISIE

Betaal alleen voor de keuzes die je zelf maakt. Een afscheid of uitvaart is een ingrijpende gebeurtenis. Het komt voor in ieder mensenleven. De wijze waarop iemand in het leven heeft gestaan bepaalt hierbij de vorm. Er is dus geen standaard uitvaart. Door te kiezen bepaal je de hoogte van de kosten van het afscheid. Een exclusieve of een gangbare uitvaartkist, begeleiding of liever zelf de regie?

 

EEN NIEUWE GENERATIE UITVAARTVERZORGING

Wij van UGN weten als geen ander wat er allemaal komt kijken bij het organiseren van een passende uitvaart. Onze medewerkers geven je vanuit onze praktijk ervaring graag advies om de uitvaart op jouw manier en in lijn met met de wensen van de overledene te regelen.

Je bepaalt zelf hoe je het één en ander wilt regelen. Wat jij zelf wilt regelen en wat je aan onze zorg professionals over wenst te laten. Mocht je ergens hulp nodig hebben dan kunt je 24/7 op ons rekenen!

De uitvaart zorg desk is 24 uur per dag bereikbaar op telefoonnummer 085 400 00 23. 

 

ONS WERK

Welke keuze je ook maakt, we helpen en ondersteunen je met alle wensen die binnen een kort tijdspad gerealiseerd moeten worden. Maar we gaan verder: Een financiële afwikkeling van een nalatenschap, geestelijke bijstand of een herinnerings-object. Onze professionals denken met je mee. 

ONS TEAM

Bestaat uit een grote groep professionals met jarenlange ervaring in de meest uiteenlopende vakgebieden. Van dtp-er tot overledeneverzorger. Maak kennis met Uitvaart Groep Nederland.

WAAR WIJ IN GELOVEN

Een persoonlijk afscheid voor iedereen. Ongeacht afkomst, geloofsovertuiging of levensvisie. Onze unieke aanpak garandeert een afscheid gebaseerd op de inspiratie die je ons geeft.