Voorpagina

BEL ONS 24 UUR PER DAG OP TELEFOONNUMMER 085 400 00 23

WAAR KUNNEN WE JE MEE HELPEN?

WE ZIJN OOK BEREIKBAAR VIA CHAT, EMAIL - 24 UUR PER DAG!

HET GAAT UITEINDELIJK OM DE LAATSTE GROET...

"de weg daar naar toe bepaal je zelf."

Welkom bij de Uitvaart Groep Nederland, producten en diensten voor een uitvaart.

Bij UGN regel je zelf makkelijk en snel een complete uitvaart zonder tussenkomst van een uitvaartondernemer. Je bent vrij om zelf een uitvaartkist te kopen, de locatie te kiezen, of het rouwvervoer te regelen.

Dat hoeft niet via een uitvaartondernemer. Je kan en mag zelf bepalen welke diensten en producten je bij wie inkoopt. Ook zelf voorgaan tijdens de uitvaart kan en mag. Je houdt zelf de regie over de uitvaartkosten. Stel binnen een aantal klikken een persoonlijke offerte samen vanuit de diverse producten en diensten op onze site. Zo betaal je alleen voor de keuzes die je zelf maakt.

EEN NIEUWE GENERATIE UITVAARTVERZORGING...

"Waarbij jij zelf de regie in handen hebt."

Waarom de uitvaart regelen met UGN?

Tijden veranderen. Ook binnen de uitvaartbranche. Wij volgen deze ontwikkelingen op de voet. Zo zien we thema's als duurzaamheid steeds vaker terugkomen in de producten en diensten rondom de organisatie van een afscheid.

Door jouw bij te staan met onze unieke dienstverlening verzorgen wij het afscheid zoals jij dat graag zelf zou doen. Niet voor niets gebruiken wij daarbij onze slogans: Een uitvaart voor iedereen!, Het gaat uiteindelijk om de laatste groet, de weg daar naar toe bepaal je zelf.

Contact

We zijn dag en nacht bereikbaar

Hoofdkantoor

Meander 251
6825 MC Arnhem
Nederland

085 400 00 23 (24/7) bereikbaar

info@uitvaartgroepnederland.nl

Kamer van Koophandel: 86555782

 

    DIRECT HULP NA EEN OVERLIJDEN?

    BEL 085 400 00 23