Wat kost een uitvaart?

U bepaalt zelf het budget

Bij het regelen van een uitvaart horen wij vaak: 'dit is het laatste wat wij voor hem/haar kunnen doen'Die uitspraak komt deels voor uit emotie en voor een groot deel uit liefde en respect voor de dierbare overledene. Veel geld uitgeven op basis van sentiment en emotie is nooit aan te bevelen. Ook op budgettair gebied geeft onze uitvaartzorg-desk graag een deskundig en onafhankelijk advies.

 

 

 

 

Laat u niks wijsmaken

Laat u niks wijsmaken

Het is natuurlijk bijzonder kwalijk, maar feit is dat ook de uitvaartbranche steeds commerciƫler wordt. Er komen steeds meer uitvaartondernemingen en uitvaartproducten en-diensten bij. Kortom, er is steeds meer te kiezen. En die vele aanbieders doen er alles aan om u te overtuigen met hen in zee te gaan. Ons advies is om vooraf een budget vast te stellen waarbinnen u de uitvaart wilt (laten) regelen. Laat u niks wijsmaken en voorkom dat andere misbruik maken van de situatie. De kosten voor een uitvaart lopen enorm uiteen en u kunt het zo gek maken als u zelf wilt. Besef dat duurder ook in dit opzicht niet altijd mooier of beter is.

Volg u hart, blijf dichtbij uzelf en respecteer de wensen van de overledene.

 

In onze uitvaartzorg-desk vindt u handig overzicht om het budget voor een uitvaart te berekenen.Kijk ook even wat voor uitvaartverzekering er is, en wat die uitkeert. Zo'n verzekering is er immers om de uitvaart (grotendeels) van te kunnen betalen.