Uitvaart Groep Nederland is er van overtuigd dat u de kosten beheert door zelf de regie te houden over de essentiële diensten rondom de uitvaart. Door onze jarenlange praktijkervaring kunnen wij u hierin ondersteunen vanaf het moment van overlijden.

Wanneer een arts het overlijden van uw dierbare heeft vastgesteld valt er hierna veel te beslissen in een tijd waarin u zich in een emotionele rollercoaster bevindt. Wanneer u er voor kiest om de meeste zaken zelf te regelen, dan ondersteunen wij u hierin. Wij zorgen voor onafhankelijk advies over alle praktische en persoonlijke aspecten en ondersteunen u in de wettelijke verplichtingen.

Hiernaast is het mogelijk om bepaalde essentiële diensten los van elkaar bij ons af te nemen. Direct reserveren van diensten of het melden van een overlijden doet u bij onze "Uitvaart Zorg Desk". Deze zogenoemde meldpost bestaat uit een online webshop, een chat en callcenter en word 24/7 bemant door onze uitvaart professionals.

In 2018 schreven we een E-book met de titel: Als de dood ons scheidt... Hierin staan handige tips voor een passende uitvaart. U kunt deze praktische handleiding gratis bij ons bestellen. Stuur ons een email of bel ons op 085 400 00 23.

 

Onze werkwijze

Bekijk de essentiële diensten van de uitvaart