UGN ZORGDIENSTEN

VERSTAND VAN VERLIES

UGN Zorgdiensten is ontstaan in 2019 als onderdeel van Uitvaart Groep Nederland. Als landelijk opererende uitvaartorganisatie staan we dicht bij de mensen. Een overlijden is een ingrijpende gebeurtenis. De momenten die hier direct opvolgen zijn cruciaal voor het verdere verloop van de uitvaart en het rouwproces.

De zorgteams van UGN Zorgdiensten zijn landelijk bekend met de regionale gebruiken en faciliteiten. De uitgeleide vanuit een hospice of de overbrenging naar een regionaal uitvaartcentrum. Wij nemen de zorg voor je dierbare uit handen zoals jij dit graag wenst.

 

"24 uur per dag bereikbaar voor directe hulp na een overlijden."

Verzorgen en opbaren van de overledene

Professionele verzorging

Om goed afscheid te nemen is de juiste verzorging belangrijk. Zorg dat je de overledene zoveel mogelijk eruit laat zien zoals hij of zij was. Het beste om dit altijd met minimaal 2 personen te doen. Je kunt de verzorging ook door onze professionals laten doen.

 

Bel ons als de arts is geweest

Wanneer de arts het overlijden heeft vastgesteld kan je direct contact met ons op nemen voor de laatste verzorging van je dierbare. Geef zelf invulling aan de uitvaart. Binnen een paar klikken heb je de laatste verzorging, het opbaren en de overbrenging zelf geregeld.

 

Helpen met de verzorging

Onze vriendelijke en ervaren zorgmedewerkers zijn dan binnen 2,5 uur bij je. Je kunt er voor kiezen om zelf te assisteren bij de laatste verzorging. Je krijgt 24/7 direct een ervaren zorgmedewerker aan de telefoon.

 

Overbrengen naar een uitvaartcentrum

Er zijn in Nederland geen wettelijke verplichtingen rondom het vervoer en de verzorging van de overledene. Maar je bent er als nabestaande wel zelf verantwoordelijk voor dat de overledene op de opbaar-en uitvaart-locatie komt. Je mag zelf kiezen hoe je dit regelt. Je kan ook speciaal rouwvervoer inzetten, hiervoor betaal je per rit.

Contact

We zijn dag en nacht bereikbaar

Hoofdkantoor

Meander 251
6825 MC Arnhem
Nederland

085 400 00 23 (24/7) bereikbaar

info@uitvaartgroepnederland.nl

Kamer van Koophandel: 86555782

 

    DAG EN NACHT BEREIKBAAR

    MAIL NAAR MELDPOST@UITVAARTZORGDESK.NL OF BEL NAAR 085 400 00 23